1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 3:27
No menu items!

Situația cruntă din spitale: O asistentă medicală epuizată, doarme într-o cutie

spot_img

RO Vaccinare a publicat, duminică, pe pagina de Facebook, o imagine emoționantă, care arată situația cruntă din spitale, în contextul Covid-19. O asistentă a Spitalului Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon” din București a fost surprinsă dormind așezată într-o cutie, pentru că toate paturile și scaunele din spital sunt ocupate.

Cadrele medicale au ajuns la epuizare, în condițiile în care spitalele sunt depășite de numărul uriaș de pacienți infectați cu Covid-19, iar cei din prima linie lucrează aproape non-stop.

O imagine emoționantă, publicată de RO Vaccinare, înfățișează o asistentă a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din București, care a  fost surprinsă dormind așezată într-o cutie, pentru că toate paturile și scaunele din spital sunt ocupate.

”Epuizare… O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU.

Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă.

Și? Urgențele continuă să vină! Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook RO Vaccinare.

Asistenta poartă combinezon și mască sanitară şi este așezată într-o cutie.

„Vă rugăm: mergeți la vaccinare. Este cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”, este îndemnul Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.