19.7 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 13:25

Simona Halep, eliminată de la Madrid Open după o înfrângere dureroasă

spot_img

Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut dramatic în fața Elise Mertens (16 WTA) cu 6-4, 5-7 și 5-7, ratând calificarea în sferturile de finală ale Madrid Open. Jucătoarea belgiană Elise Mertens a vorbit despre victoria sa în fața româncei ca fiind unul dintre marile momente ale carierei sale.

Simona Halep a comis un numar-record de greseli nefortate, 48, în total atipic ei.Totodată, Simona a lovit si de 40 de ori direct castigator, o performanta rar vazuta in jocul campioanei en-titre de la Wimbledon.

Parte a erorilor nefortate a fost cauzata de dublele greseli comise, in legatura cu care Simona Halep s-a enervat cumplit la inceputul setului decisiv. La scorul de 2-1, 30-15 in setul trei, Simona Halep a facut o dubla greseala, dupa care a strigat: “Cate mai dai? Cate mai dai?”, aratandu-se exasperata de prestatia nefasta la serviciu, notează Sport.ro.

De-a lungul celor doua ore si 34 de minute de joc, Simona Halep a comis 10 duble greseli, a avut un procentaj de 66% la primul serviciu, dar a castigat doar 57% din punctele jucate cu prima serva si doar 43% din cele jucate cu serviciul doi.

“Este unul dintre marile momente ale carierei mele, în mod clar. Acesta este un turneu extraordinar, aşa că astfel de victorii sunt mai valoroase”, a declarat Elise Mertens după meci, potrivit lesoir.be.