14.8 C
București
joi, 30 mai 2024 - 6:00
No menu items!

Sfatul lui Adrian Năstase pentru PSD, înainte de a intra la guvernare

spot_img

Fostul președinte al PSD și premier Adrian Năstase le atrage atenția social-democraților că intrarea la guvernare într-o situație de criză așa cum este acum, presupune o mare responsabilitate. Năstase îi sfătuiește pe foștii colegi din PSD să analizeze bine „atât punctele tari, cât și cele slabe”.

Adrian Năstase a postat pe blogul său o scurtă analiză a negocierilor pentru noul guvern.

„Pentru mulți membri PSD, intrarea la guvernare înseamnă un mare semn de întrebare. Este adevărat, existența mai multor crize cumulate precum și configurația actuală a Parlamentului nu oferă multe soluții.

Decizia liderilor partidului presupune o mare responsabilitate. M-aș bucura ca decizia ce va fi luată să se bazeze pe o analiză tip SWOT – examinarea punctelor tari, a punctelor slabe, a oportunităților și a riscurilor pe care le presupune intrarea la guvernare în această perioadă”, a scris Adrian Năstase.

Negocierile dintre PNL, PSD și UDMR sunt pe ultima sută de metri. Partidele au convenit cea mai mare parte a programului de guvernare, iar în privința premierului, o desemnare rotativă a formațiunilor. 

M. Nedelcu