13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 12:13

Senatorul Allen Coliban a câștigat Primăria Brașov

spot_img

Senatorul USR Allen Coliban l-a devansat cu 3.672 de voturi pe actualul edil, George Scripcaru, care conducea orașul din 2004. George Scripcaru a candidat din partea PNL. Allen Coliban și-a anunțat victoria pe Facebook, în noaptea de duminică spre luni, invitându-și simpatizanții să vină în fața Teatrului Dramatic pentru a sărbători.

Allen Coliban a primit 42% din voturile exprimate după numătătoarea în tpate secţiile de votare, la diferenţă de 4,4% faţă de principalul contracandidat, George Scripcaru (PNL), conform datelor provizorii de la Biroul Electoral Central (BEC) citate de brașov.net.
 
Luni dimineață, Coliban a declarat, pentru Libertatea, că a își dorea să-i transmită rivalului său un mesaj de mulțumire.
 

„A fost o campanie precum un carusel. Am avut o noapte foarte scurtă și când m-am trezit, primul lucru a fost să verific rezultatele, dacă nu cumva s-au schimbat peste noapte. M-a sunat și primarul Scripcaru, aveam oricum în plan și eu să îi transmit un mesaj de mulțumire. Am un apel pierdut, încă nu am apucat să îl sun. Avem nevoie de o strategie de dezvoltare și avem nevoie și de o administrație corectă și eficientă, precum și de transparență sau digitalizare. Am avut și o echipă-minune, o echipă de buni profesioniști și le mulțumesc tututor”, scrie presa locală.