9.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:55
No menu items!

Șeful unei agenții de turism, despre fostul ministru Cătălin Drulă, în scandalul Blue Air: „Un derbedeu, oamenii l-au informat acum un an și el se face că nu știe”

spot_img

Alin Burcea, patronul unei agenții de turism dintre cele care au adus pasagerii Blue Air în ultimele zile acasă, susține că procurorii DNA ar trebui să se sesiseze cu privire la scandalul Blue Air. Despre fostul ministru al Transporturilor de la USR, Cătălin Drulă, șeful agenției de turism spune că reprezentanții Blue Air i-au spus încă de acum un an despre imposibilitatea efectuării unor plăți, iar acum politicanul, aflat în opoziție, se face că nu își amintește.

„Treaba era pregatită și premeditată… Fraierii? Pasagerii și … noi, cei care le-am dat și bani, și pasageri! Vrem ancheta DNA, să vină procurorii să verifice, să ne facă să înțelegem și noi… fraierii care am plătit”, a scris Alin Burcea.

În altă postare, patronul agenției de turism îl acuză pe fostul ministru Cătălin Drulă că știa de problemele de la Blue Air, iar acum se preface că nu a știut.

„Pe 18 August 2021, Blue Air l-a informat pe ministrul (Z)drula ca nu mai au bani să continue activitatea, și că mai au nevoie de încă… 54 milioane de euro! Acum 1 an..! Și el spune că nu știa nimic și Drulă spune că „situatia era încă solvabilă”

Un derbedeu… oamenii îl informează, și el se face că nu știe…”, mai susține patronul agenției de turism.

E. Stan