Sâmbătă neagră pe șosele: trei morți și nouă răniți

Trei accidente grave, soldate cu trei morți și nouă răniți, s-au produs, sâmbătă după-amiază – două dintre acestea, pe drumurile naționale din vestul țării și altul în Capitală. 

Astfel, trei persoane au murit, sâmbătă, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din Orăştie spre Romos, în judeţul Hunedoara, în urma impactului frontal dintre două maşini. Reprezentanţii Poliţiei Hunedoara au transmis că, în urma accidentului frontal de la ieşirea din Orăştie spre Romos, au murit trei persoane, între care doi bărbaţi şi o femeie.

Cele trei victime au fost scoase dintre fiarele contorsionate de echipa de descarcerare, însă medicii de la Ambulanţă, sosiţi la faţa locului, nu au putut decât să declare decesul acestora, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa. Poliţiştii cercetează modul în care s-a produs accidentul.

Pe de altă parte, cinci persoane au fost rănite, în urma unui carambol în care au fost implicate trei maşini, pe Calea Turzii, în apropiere de localitatea Feleac, din judeţul Cluj

Potrivit ISU Cluj, patru din cele cinci victime au fost transportate la spital, conştiente. „Două echipaje cu modul de descarcerare, unul SMURD de Terapie Intensivă şi o ambulanţă SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier ce a avut loc pe Calea Turzii din apropierea localităţii Feleac. Cinci persoane au primit asistenţă medicală de urgenţă, dintre care patru au fost transportate la spital, în stare de conştienţă”, au explicat oficialii ISU Cluj.

Pompierii au asigurat şi măsurile de prevenire a incendiilor, ca urmare a scurgerilor de combustibil din maşinile implicate în evenimentul rutier.

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, într-un accident în care a fost implicat un taxi, în zona Baba Novac, din sectorul 2 al Capitalei. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, circulația în zonă a fost închisă pe un sens.

Conform primelor informații, accidentul ar fi avut loc din cauza nerespectării indicatorului “cedează trecerea”.

R.D.

foto: mediafax.ro

 

NICIUN COMENTARIU