32.2 C
București
miercuri, 23 iunie 2021 - 18:10

S-a trezit cu jandarmii și polițiștii în local. Rareș Bogdan, revoltat după descinderi: “Nu mai suntem în stare de urgență”

spot_img

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan reclamă modul în care jandarmii și polițiștii au intervenit într-un local din Bucureşti, în care politicianul lua masa împreună cu familia sa.

“Astăzi, am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, și m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureștiului, și, în fiecare din cele patru locații din nordul Bucureștiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție” a afirmat Rareș Bogdan la Antena 3.

Europarlamentarul face apel la ministrul de Interne

“Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, şi pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acţioneze şi să le explice domnilor de la Poliţie că nu mai este stare de urgenţă, că firmele românești au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa. Ceea ce am văzut cu ochii mei astăzi mi-a arătat că, în continuare, o parte din autoritățile statului, fac acțiuni absolut absurde. Poți să o faci discret, ducându-te să verifici datele cu oameni în civil. Nu are de ce să vină Jandarmerie, cu oameni în uniformă, nu au de ce să vină șapte oameni pe o terasă, speriind publicul” a precizat liderul liberal.