17.4 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 21:48
No menu items!

S-a sinucis după un control al ANAF

spot_img

Un om de afaceri din Pitești s-a spânzurat după ce firma lui a fost controlată de inspectorii ANAF. Acesta a lăsat un bilet de adio familiei și rudelor în care a scris că nu este un infractor.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, era patronul unei firme care comercializează detergenți care, în urmă cu câteva zile, a fost verificată într-o acțiune de control încrucișat al ANAF. Inspectorii de la ANAF au ridicat documente, suspectând încălcări ale legii.

În urma controlului, piteşteanul a intrat în depresie de teamă că va ajunge la închisoare și a recurs la gestul extrem. A fost gasit fără viaţă de către asociatul lui. Poliția și ambulanța au ajuns la fața locului, însă personalul medical nu a mai putut să-l salveze.

Înainte de a se sinucide, patronul a scris un bilet de adio în care a susţinut că nu este un infractor şi că îşi cere iertare pentru faptele sale.

Iertați-mă, nu sunt un infractor. Am vrut doar să muncesc. Vă iubesc pe toți. Adio!

bilet de adio

Bărbatul mai trecuse printr-o dramă, în urmă cu trei ani, atunci când, băut fiind, a lovit cu maşina patru oameni, dintre care unul a murit. A lăsat în urma sa p soție și doi copii.

 

Andrei Tudor