9 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 3:35

Revoltă la casa lui Gheorghe Dincă după ce acesta și-a recunoscut crimele

spot_img

Durere imposibil de descris în cuvinte în familiile celor două fete despre care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis.

La Caracal, în fața locuinței criminalului, mama Luizei Melencu, prima fată dispărută despre care se știe acum cu certitudine că este una dintre victimele lui Dincă, a suferit un șoc. La aflarea veștii, femeia a luat-o la fugă pe străzi. Un echipaj SMURD a pornit în urmărirea femeii pentru a-i acorda primul ajutor. De durere, femeia a leșinat.

Și bunicul Luizei a leșinat la auzul veștii că nepoata lui a avut o asemenea soartă cruntă.

Bătrânul a dezvăluit poliției zilele trecute că a fost sunat de un necunoscut care i-a spus că Luiza e bine și că se află în Elveția. Familia fetei de 18 ani spera ca fata să fie în viață.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

Între timp, în fața casei lui Gheorghe Dincă tensiunea crește cu fiecare minut. Imediat după ce și-a recunoscut faptele, mai mulți localnici au venit să își exprime revolta și indignarea. Forțele de ordine și mai multe echipaje SMURD sunt la fața locului.