-1.3 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 10:06
No menu items!

Relaxări de Sărbători. Nicolae Ciucă: “Vom face în aşa fel încât să se evite aglomeraţiile din magazine”

spot_img

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, la Parlament, despre măsurile de relaxare pregătite pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, că Guvernul va face în aşa fel încât să se evite aglomeraţiile din magazine şi să existe posibilitatea ca oamenii să circule. Premierul a confirmat că se ia în calcul şi renunţarea la masca de protecţie, în zonele care nu sunt aglomerate. O decizie va fi luată miercuri, în şedinţa de Guvern.

Prim-ministrul a afirmat că Guvernul va face “în aşa fel încât să se evite aglomeraţiile din magazine, să existe posibilitatea ca oamenii să circule.” 

Despre posibilitatea renunţării la obligativitatea măştii de protecţie, în zonele care nu sunt aglomerate, premierul Nicolae Ciucă a spus: “Analizăm şi această posibilitate.” 

“Sunt luate în calcul toate aceste măsuri, astfel încât să putem să evităm aglomerarea, să putem să asigurăm timp tuturor cetăţenilor să meargă să-şi facă cumpărăturile de Sărbători”, a explicat Ciucă.

Ne dorim foarte mult ca reprezentanţii instituţiilor statului să poată să gestioneze foarte bine aceste situaţii (…)Să existe posibilitatea ca oamenii să circule“, a adăugat premierul. 

El a precizat că toate decizile privind relaxările de Sărbători vor fi făcute publice miercuri.

Raluca Dan