-3.7 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 7:45
No menu items!

VIDEO/ Lucrările la Centura Tecuci, monitorizate cu drone. Grindeanu: “Nu mai accept scuze şi întârzieri”

spot_img

Centura Tecuci, lucrare care trenează de 13 ani şi despre care ministrul Transporturilor afirma recent că este ”de Cartea Recordurilor”, este de marţi monitorizată cu drone.

”Varianta Ocolitoare Tecuci, un obiectiv despre care am discutat cu autorităţile locale de la Galaţi, la întâlnirea de sâmbătă. Sunt 13 ani de când oamenii aşteaptă să se încheie lucrările. Un contract marcat ani de zile de lipsă de mobilizare şi de rezilieri. Este mult prea mult. Nu mai accept scuze şi întârzieri”, a scris, marţi, pe Facebook, Sorin Grindeanu. 

Acesta a distribuit imagini cu monitorizarea şantierului cu drone. Potrivit monitorizării, lucrează 12 utilaje şi 25 de muncitori, stadiul proiectului fiind de 68%. 

”Actualul constructor a început lucrările anul acesta, în luna mai. Am un singur mesaj pentru el … Termenul de finalizare a lucrărilor este luna mai, anul viitor”, a subliniat Grindeanu. 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că a aflat o informaţie ”de Cartea Recordurilor”, respectiv că de 13 ani se lucrează la Centura Tecuci. 

”Zici că e centura Parisului”, a afirmat ministrul, care a anunţat că lucrarea va fi prima monitorizată cu drone.

                                                                                                                  Adina Silav