1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 6:38
No menu items!

Reconstituirea crimelor de la Caracal. Dincă va arăta anchetatorilor cum a procedat

spot_img

Gheorghe Dincă a fost adus din nou la Caracal unde va avea loc recostituirea crimelor mărturisite de Dincă. Este vorba de Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. 

Criminalişii vor reface pas cu pasul drumul lui Dincă de la momentul în care a luat fetele la ocazie şi le-a adus în locuinţa lui. Criminalul va arăta anchetatorilor şi cum a folosit cuptorul improvizat în curtea lui dintr-un butoi metalic şi unde, a mărturisit el, că ar fi incinerat-o pe Alexandra.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marți va fi reconstituit cazul Luizei. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocați.

„Vom participa avocații. Luni a fost programată, din ce am discutat cu procurorul de caz, reconstituirea privind-o pe Alexandra și marți în ceea ce o privește pe Luiza reconstituire. Vor începe de dimineață”, a mai spus Pop, potrivit Mediafax.

Alexandra Măceșanu (16 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.