12.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 14:51

Răzvan Cuc, la Autostrada Predeal-Cristian, unde se lucrează și noaptea: „Constructorul de aici este unul serios”. FOTO/VIDEO

spot_img

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj privind stadiul lucrărilor de la sectorul de autostradă dintre Predeal și Cristian, unde se lucrează și noaptea.

PE ȘANTIERUL SECTORULUI DE AUTOSTRADĂ PREDEAL-CRISTIAN SE LUCREAZĂ ȘI NOAPTEA

Am vizitat, astă seară, șantierul Autostrăzii București – Brașov, sectorul Predeal – Cristian și racord unde am rămas plăcut surprins că antreprenorul român lucrează în trei schimburi. Mobilizarea acestuia este bună. Progresul fizic este deja vizibil de la lună la lună, iar statul nu are întârzieri la plată.

Sunt bucuros că unii antreprenori, cei care vor să muncească desigur, au înțeles mesajul meu și al românilor și se mobilizează să lucreze, așa cum au promis. Dacă unii dintre constructori pot să se mobilizeze, să lucreze și să facă treabă bună, nu văd de ce ceilalți nu o pot face. Aici diferența o face faptul că acest antreprenor e român, are utilaje din România și forță de muncă din țară.

Constructorul de aici este unul serios, așa cum este și cel de la Centura Bacăului, care anticipează problemele și situațiile din teren și care vine cu soluții pentru blocajele pe care le are în teren.

Acest proiect a fost demarat și semnat în primul meu mandat, deși unii erau sceptici sau fricoși să dea drumul acestui proiect. Iată că nu am greșit când l-am lansat și pot spune că a prins viață.