16.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 19:24

Ravisanta Sharon Stone

spot_img

Ravisanta Sharon Stone

Actriță americană și producător de film, Sharon Stone este convertită la budism tibetan şi are trei fii adoptați.

La vârsta de nouăsprezece ani, Sharon şi-a părăsit localitatea natală pentru a deveni fotomodel în New York. A câştigat titlul de Miss Crawford County din Meadville, apoi a hotărât să renunţe la facultate şi să cucerească podiumurile din New York.

A semnat contractul cu Ford Models şi a defilat câţiva ani ca model, a filmat o serie de spoturi TV, dar s-a plictisit rapid de această meserie şi s-a orientat către actorie, unde a avut mai mult succes. După ce a pozat în Playboy, a fost clasată printre cele mai sexy două zeci şi cinci de staruri ale secolului.

Şi-a început cariera de actriță în jurul vârstei de două zeci şi doi de ani, primul rol jucându-l într-un film regizat de Woody Allen. După multiple roluri în filme cunoscute, a devenit renumită pe plan internațional cu filmul „Basic Instinct”, pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur.

În 1995, a primit propria stea pe bulevardul Hollywood, iar, un an mai târziu, Globul de Aur şi o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din “Casino”.

Roxana Mera