12.8 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 12:12

Rareș Bogdan, fotografiat la o petrecere cu zeci de persoane. Liderul PNL neagă că s-a stat în interior

spot_img

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, este și el acuzat că a încălcat regulile de distanțare și restricțiile, după ce premierul a fost surprins, de ziua sa, înntr-un birou din Guvern bând și fumând cu mai mulți colegi.

Rareș Bogdan a fost fotografiat în timp ce dădea o petrecere cu câteva zeci de persoane, într-un restaurant din Cluj, de ziua fiicei sale. Presa susține că au fost aproximativ 100 de persoane, dar liderul liberal neagă.

Potrivit Libertatea, Rareș Bogdan a organizat ziua fiicei lui în localul DaVinci, din Cluj, iar în interior erau aproximativ 100 de persoane, asta pentru că vremea nu le-a permis oamenilor să stea și în curtea localului.

Managerul localului a recunoscut că s-a organizat petrecerea. ”Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt … șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc”, a spus Angela Logean.

”Întreg articolul este o tâmpenie! S-a stat afară! Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior. Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepot. Cred că au fost maxim 40 de persoane și am avut mese pe terasă, doar pentru cei mai în vârstă în interior. Cifra de 100 de persoane este o tâmpenie!”, a declarat Rareș Bogdan, pentru stiripesurse.ro.