16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 9:31
No menu items!

Rareș Bogdan despre scandalul din coaliție: “Ce faceți, băieți? Nu vedeți pădurea de copaci? Râd și curcile!”

spot_img

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan critică opoziția USR PLUS privind aprobarea programului „Anghel Saligny”, despre care spune că este „urgență națională”, urmând să fie investiți 50 de miliarde de lei în drumuri, gaze, apă şi canalizare..

„Am promis că modernizăm și reformăm România. Am promis investiții. Dar vom reuși doar ÎMPREUNĂ. Este obligatoriu. Să nu uităm că oamenii au așteptări. Cum să ieși de la guvernare acum? Asta așteaptă românii, lipsa răspunderii guvernanților? Programul „Anghel Saligny” este vital pentru modernizarea României, cum să-l blochezi?? Acum nu e loc de discuții, programul „Anghel Saligny” este URGENȚĂ NAȚIONALĂ!! Guvernul Cîțu va investi 50 de miliarde de lei în drumuri, gaze, apă și canalizare!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook, după scandalul din şedinţa de Guvern de miercuri.

El spune că 57% dintre localități nu au canalizare, 29% dintre localități nu au apă curentă, 69% dintre localități nu au rețele de gaze naturale, iar 20.000 de kilometri de drumuri județene sunt nemodernizate.

„Ce faceți, băieți? Nu vedeți pădurea de copaci? Râd și curcile! Nu e momentul să ne cântărim, trebuie să muncim! Programul pe care-l contestă partenerii noștri este primul de o asemenea amploare și are capacitatea de a reforma din temelii infrastructura României. Și e doar primul program de acest fel asumat la Florin Cîțu. Sau asta e problema?”, a adăugat Rareș Bogdan.

                                                                                                                    Adina Silav