18.7 C
București
luni, 5 iunie 2023 - 10:39
No menu items!

PSD contestă în instanță starea de alertă din Sectorul 1

spot_img

Președintele interimar al PSD Sector 1, Florin Manole, anunță, luni, într-un comunicat de presă, că social-democrații vor contesta în instanță impunerea stării de alertă în Sectorul 1 și vor cere suspendarea actului emis de prefectul Capitalei.

”Partidul Social Democrat Sector 1 atacă în instanță și cere suspendarea stării de alertă declarată de către Comitetul pentru Situații de Urgență al Sectorului, cu complicitatea Prefectului Capitalei.

Partidul Social Democrat Sector 1 consideră că această decizie nu este întemeiată legal și reprezintă doar urmarea firească a unei situații de criză declanșată și întreținută de către Primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand.

În plină stare de alertă declarată la nivel național, CSU Sector 1 mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol și fără precedent în România și care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalități autoritare și a unor precedente toxice. Altfel spus, politicienii de dreapta – în speță, Clotilde Armand – nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial?

Am semnalat în repetate rânduri că lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetățenilor și este dusă cu incompetență și rea-credință, generând penalități împovărătoare la bugetul local, dar și cheltuieli suplimentare prin achiziții total netransparente.

Opriți acest bâlci costisitor și ridicați, deopotrivă, gunoiul și starea de alertă!”, se arată într-un comunicat al PSD.

Raluca Dan