16.5 C
București
marți, 21 mai 2024 - 10:18
No menu items!

Propaganda rusă are o explicație pentru rezistența Ucrainei: „Folosesc magia neagră”

spot_img

Propaganda rusă a oferit, miercuri, o explicație halucinantă pentru eșecul înregistrat de armata sa pe teritoriul Ucrainei. Agenția de stat Ria Novosti a publicat imagini cu simboluri despre care susține că sunt folosite de ucraineni pentru magia neagră asupra rușilor.

Agenția rusă de stat Ria Novosti a publicat imagini cu niște simboluri despre care susține că au fost găsite într-o bază militară părăsită de soldații ucraineni din Trekizbenka, în regiunea Lugansk. Rușii spun că simbolurile sunt „sigilii satanice ce demonstrează că ucrainenii folosesc magia neagră în război”.

„Discipoli ai forțelor supranaturale au făcut ceremonii folosind simboluri scrise cu sânge pentru a le oferi armelor mai multă forță, să producă distrugeri mai mari când își ating țintele”, scrie agenția rusă.

Ria Novosti mai scrie că rușii au găsit într-unul dintre birouri și un comunicat al forțelor ucrainene despre pierderile din Donbas, care avea sânge pe el, deși nu erau urme de sânge în altă parte. Iar asta, spune agenția Kremlinului, ar fi o altă dovadă a folosirii magiei negre.

E. Stan