5.8 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 6:39
No menu items!

Prințul William recunoaște lupta regelui Charles al III-lea împotriva cancerului

spot_img

Într-o alocuțiune publică sinceră, pe 7 februarie, Prințul William recunoaște lupta regelui Charles al III-lea împotriva cancerului. Prințul de Wales și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul copleșitor pe care familia sa l-a primit în această perioadă dificilă, subliniind semnificația urărilor de bine.

Luând cuvântul la dineul de gală caritabil al Ambulanței Aeriene din Londra, care a avut loc pe 7 decembrie, prințul William a recunoscut revărsarea de bunăvoință și sprijin pentru tatăl său, regele Charles al III-lea, precum și pentru soția sa, Catherine. Prințul a împărtășit: „Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, de asemenea, pentru mesajele amabile de susținere pentru Catherine și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți”, conform E News.

Pe fondul problemelor de sănătate ale familiei regale, prințul William a adăugat cu umor: „Este corect să spunem că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă „medical”, așa că m-am gândit să vin la o întâlnire a ambulanței aeriene pentru a scăpa de toate acestea!”.

Gala a marcat unul dintre primele angajamente publice ale lui William de când s-a retras pentru scurt timp de la îndatoririle regale pentru a avea grijă de copiii săi și ai lui Kate – prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis – în timp ce prințesa de Wales a fost supusă unui proces de recuperare.

Amalia-Alessandra