15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 2:41
No menu items!

Principele Radu al României va lansa la Oradea și Arad trei volume regale

spot_img

Principele Radu al României

Principele Radu al României va lansa miercuri la Oradea și la Arad cele mai recente volume regale publicate la editura Curtea Veche: „Margareta. Portretul Principesei Moștenitoare”, „Trei poduri peste lume” și „Crăciunul regal”.

La Oradea evenimentul va avea loc în foaierul Teatrului „Regina Maria”, unde alături de principele Radu vor lua cuvântul Daniel Vulcu, directorul teatrului, Ligia Mirișan, directorul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” și Ioan Moldovan, directorul revistei „Familia”.

Tot la Oradea, Principele Radu va avea miercuri și o întâlnire cu elevii, părinții și profesorii pentru promovarea lecturii în rândul tinerelor generații, unde va vorbi despre alegerea de a susține programul „Cărțile copilăriei”, inițiat de Curtea Veche Publishing. Programul, bazat pe seria de cărți omonimă, luptă împotriva statisticilor privind rezultatele slabe în sistemul educațional, scăderea dramatică a interesului pentru lectură în rândul copiilor și dificultățile acestora în înțelegerea textelor.

Principele Radu va lansa cele trei volume și la Arad, începând cu ora 17.00, la librăria Cărturești din Atrium Mall, alături de principele Radu urmând să ia cuvântul scriitorul arădean Gheorghe Schwartz. Evenimentul cuprinde și o sesiune de autografe.

C.A.