13.8 C
București
duminică, 9 mai 2021 - 22:36

Primarul Sectorului 6 a reclamat la 112 o cursă ilegală de mașini. Ofițerul de serviciu l-a luat la mișto

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a relatat pe facebook cum a ajuns să fie luat în bășcălie de ofițerul de serviciu de la 112. Edilul, aflat la o plimbare cu faimilia, în prima zi de Paște, a observat o cursă ilegală de mașini în zona Pieței Victoriei- Bd. Aviatorilor. A sunat la 112, însă ofițerul de serviciu i-a trântit telefonul în nas după ce i-a spus că “nu are radar”

Ciprian Ciucu a anunțat că va depune, marți, o plângere administrativă.

Mesajul integral postat pe facebook de primarul Sectorului 6

„Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București!

Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut.

Rezultatul a fosr că ofițerul de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas.

Două chestiuni:

(1) marți voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.
(2) dacă vreodată întâlniți astfel de atitudini la Poliția Locală a Sectorului 6, vreau să știu”.