21.1 C
București
luni, 10 mai 2021 - 21:06

VIDEO. Un român din Spania, victima unei răzbunări în stil mafiot. Service-ul său a fost incendiat. Au ars 46 de mașini

Românul este rezident în oraşul spaniol Cordoba și deținea un service auto care a fost distrus în totalitate de un incendiu în noaptea de 2 spre 3 mai. Poliția are dovezi clare că este vorba despre o mână criminală, mai ales că, potrivit anchetatorilor, focul ar fi avut mai multe surse. Ancheta duce spre ipoteza unei reglări de conturi în stil mafiot.

 

Atelierul Auto Talleres Vasi, situat în calle Ingeniero Juan de la Cierva din poligonul Amargacena, Cordoba, o zonă cu multe service-uri auto, a fost distrus complet în incendiu, iar odată cu el au ars nu mai puţin de 46 de maşini.

Toate indiciile arată că flăcările au fost puse de o mână criminală, informează ABC, ediţia de Andaluzia.

Ar fi vorba de un atentat, iar flăcările care au distrus întreg atelierul nu au avut o singură sursă. Experţii poliţiei spaniole au găsit surse atât în ​​interiorul, cât şi în exteriorul instalaţiilor, iar incendiul a fost provocat de persoane care aveau cunoştinţele necesare pentru a maximiza daunele.

Spaniolii cred că ar fi fost o reglare de conturi în stil mafiot, o răzbunare şi că cineva a dorit cu orice preţ ca afacerea românului să fie falimentată.

Potrivit sursei citate, atelierul auto Talleres Vasi deţinut de român avea preţuri cu adevărat competitive sau „suspect de ieftine”, aşa cum s-au exprimat spaniolii, potrivit Adevărul.