2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 6:13
No menu items!

Prima reacție a Vioricăi Dăncilă, după căderea Guvernului

spot_img

Premierul Viorica Dăncilă a avuto primă reacție după ce moțiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi.

„Moțiunea de cenzură a trecut. Au fost și colegi care au votat. Nu este o problemă. Plecăm cu datoria împlinită, am reușit să îndeplinim foarte multe obiective din programul de guvernare. Le doresc celorlalți să vină în plen cu o nouă formulă guvernamentală. Fac apel la președintele României să nominalizeze cât mai curând un premier, astfel încât să-și asume guvernarea”, a declarat Viorica Dăncilă, după ce Guvernul a picat.

Premierul demis Viorica Dăncilă a spus că nu regretă nimic din perioada de guvernare și a spus că de acum PSD se va concentra pe alegerile prezidențiale.

”În momentul în care pleci, pleci după o moțiune, eu sunt un om responsabil. Noi vom intra în turul II la prezidențiale și vom obține un scor foarte bun. La alegerile prezidențiale vom veni cu un program. Nu mă tem absolut de nimic, mă tem doar că pierdem încrederea românilor.

Nu regret că n-am venit să cer votul de încredere. Sunt două aspectate: președintele trebuia să respecte deciziile CCR și al doilea aspect, cum era să vin pentru un vot de încredere când era o moțiune de cenzură.”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Premierul demis mai susține că nu are niciun motiv să plece de la șefia PSD, pentru că a fost aleasă în cadrul unui congres al partidului.