12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:59
No menu items!

Președintele Mauritaniei s-a plictisit la Supercupa. A ordonat executarea penalty-urilor în minutul 63

spot_img

Supercupa Mauritaniei a fost întreruptă în minutul 63 şi s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare, la ordinul preşedintelui ţării, notează Gazzetta World, versiunea internaţională a site-ului Gazzetta dello Sport.

Preşedintele republicii, Mohamed Ould Abdel Aziz, a asistat live la meciul dintre FC Tevragh-Zeina şi ACS Ksar, contând pentru Supercupa Mauritaniei, iar după o oră de joc ar fi ordonat încheierea partidei, plictisit fiind de ceea ce vede pe gazon, notează sursa citată.

Astfel, în minutul 63 arbitrul a fluierat brusc finalul partidei, spre mirarea jucătorilor celor două echipe şi a suporterilor din tribune. Cum era de aşteptat, decizia a generat reacţii dure în ţară, iar după o perioadă în care nu a existat nicio poziţie oficială, oficialii Federaţiei au negat orice implicare a lui Abdel Aziz în decizie.

„Dezmint categoric informaţiile în legătură cu o implicare a preşedintelui republicii. Hotărârea a fost luată din cauza unor probleme organizatorice şi cu acordul preşedinţilor şi antrenorilor celor două echipe”, a anunţat Ahmed Ould Abderrahmane, preşedintele federaţiei din Mauritania.

Meciul a fost câştigat de Tevragh Zeina, care s-a impus la penalty-uri.