20.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 23:34
No menu items!

Premierul Florin Cîțu a jignit MIILE de oameni care au ieșit în stradă: „Un protest CINIC”

spot_img

Premierul Florin Cîțu i-a jignit pe românii care au protestat cu miile, sâmbătă, împotriva noilor restricții și a obligativității vaccinării pentru anumite categorii de persoane. 

Un protest cinic în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate. Avem un partid pro-european care are un mesaj anti-vaccinare, e un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost prezentată la televizor, dar nu cum au fost prezentate cele anti-vaccinare. Iresponsabilitatea unor oameni pică și pe umerii celorlalți români. Politicienii ar trebui să se dezică de cei care au mesaj anti-vaccinare, dar nu i-am văzut, încă”, a spus Florin Cîțu.

Peste 10.000 de oameni au protestat, sâmbătă, în Piața Universității, în Piața Victoriei, în fața Guvernului, dar și la Cotroceni, pentru restricțiile impuse de autorități doar pentru persoanele nevaccinate sau cele care dovedeau până acum cu un test negativ ca nu sunt infectate. Măsurile dispuse, printre care și interzicerea mitingurilor cu mai mult de 100 de persone, sunt valabile începând de duminică, 3 octombrie.

Marilena Nedelcu