6.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 1:55

Prefectul Capitalei, suspect de COVID-19, după o ședință a Comitetului Situațiilor de Urgență

spot_img

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, s-a plasat în izolare, la scurt timp după ce, joi, a participat la ședința Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, unde a fost prezentă și ministrul Educației, Monica Anisie.

Prefectul a declarat, într-o emisiune televizată, că a avut contact direct cu o persoană care ulterior a fost depistată pozitiv, astfel că a intrat în izolare.

“Eu, astăzi, n-am fost la serviciu. A fost un caz de COVID… Fiind contact, s-a prezentat ambulanța. Am fost și eu testat și am fost trimis să stau în izolare. Aștept rezultatul testului. Am fost la serviciu și la prima oră am aflat că un contact de al meu, de la serviciu, a fost testat pozitiv. Și eu și încă o persoană am fost testați. Mâine (sâmbătă – n.red) primim rezultatul”, a declarat Gheorghe Cojanu.

Purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Municipiului Bucureşti, Mariana Stancu-Ţipişcă, a anunţat joi că prefectul este în concediu de odihnă. Joi a avut loc ședința comitetului Municipal al Situațiilor de Urgență București, la care a participat și ministrul Educației.