2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 5:30
No menu items!

Ponta acuză un blat între PNL și PSD pe legea carantinei. „Pro România nu a votat în Cameră”

spot_img

Liderul Pro România sugerează că există un blat între PNL și PSD pe votarea noii legi privind carantina și izolarea, atrăgând atenția că, în Camera Deputaților, proiectul Guvernului a trecut lejer, iar Pro România nu a votat pentru acesta.

Proiectul ajuns la Senat la Dl Cazanciuc este cel facut de PSD si PNL ieri in Comisia Juridica / si votat de deputatii PSD si PNL ieri la ora 20.30 fara sa-l citeasca macar – doar deputatii ProRomania au votat impotriva!

Sigur – si la Senat o sa aflam de la colegii din PSD ce rau e proiectul- dupa care o sa-l voteze tot ei alaturi de PNL!!! Ca sa intelegeti “cum merge treaba”!!!

Asa se dau legi care afecteaza milioane de romani!!!, a scris Ponta pe Facebook.

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, că proiectul Guvernului va fi dezbătut de Comisia juridică „atât timp cât va fi nevoie”, precizând că este necesar şi un aviz al CSM, dat fiind că este vorba şi despre proceduri judiciare. El a precizat că începând de sâmbătă va fi convocat plenul Senatului, relatează News.ro.

„Dezbaterea nu e încheiată asupra acestei legi. Am avut un proiect de lege venit de la Guvern foarte târziu. Este practic a treia oară când Guvernul ne pune în această situație.  Ne trimite o lege slabă, ca să fiu indulgent, în ultimul moment. Este inacceptabil să cerți Parlamentul că nu face el lucruri când tu trimiț legi care nu pot fi adoptate. E nevoie de mai multe modificări (…)”, a precizat Robert Cazanciuc.

„Sper ca cei de la Guvern să înceteze să mai invoce pandemia. Este numai vina Guvernului că am ajuns în această situație. Din păcate ne-au trimis un proiect scris pe genunchi, nu unul scris de juriști”, a mai precizat Cazanciuc.