16.1 C
București
luni, 27 mai 2024 - 1:15
No menu items!

Polițist din Capitală prins drogat la muncă. A fost declanșată o anchetă

spot_img

Descoperire incredibilă în rândul polițiștilor din Capitală. Un agent a fost testat pozitiv la substanțe psihotrope, la intrarea în tură.

Potrivit unor surse din Poliție, acesta lucrează la Secția 20 Poliție.

A fost declanșată o anchetă disciplinară, agentul fiind restras din zona de intervenție la evenimente și nu are acces la armament.

“În data de 03.09.2021, structura de control intern a Poliției Capitalei  a efectuat o verificare la intrarea în serviciu a polițiștilor, precum și o testare cu aparatul alcooltest și aparatul DrugTest.

Unul dintre polițiști, agent, a avut rezultat pozitiv la consum de substanțe psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu și s-a dispus declanșarea unei verificări disciplinare”, a transmis Poliția Capitalei.

Un poliţist rutier, angajat la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciul Rutier al IPJ Prahova, a fost prins, la mijlocul lunii trecute, drogat la serviciu. El a fost testat pozitiv la cocaină în cadrul unor activităţi de verificare la care a fost supus la intrarea în serviciu. Ancheta în acest caz a fost preluată de DIICOT.

Agentul a susținut atunci că nu este consumator de droguri, dar că a luat mai multe suplimente alimentare pentru că se pregătea pentru un examen.

                                                                                                                   Adina Silav