8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 12:00

PNL îl bagă în ședință pe Rareș Bogdan, pentru că atacă din ce în ce mai des Guvernul Orban

spot_img

PNL se va reuni într-o ședință de urgență, din cauza ultimelor atacuri la adresa Guvernului, făcute de Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL. Duminică seară, la Antena 3, Rareș Bogdan a criticat Guvernul Orban și a acuzat Ministerului Afacerilor Externe că ,,s-a spălat pe mâini” pe tema situației românilor aflați în Diaspora, la muncă, în plină pandemie.

Conform stiripesurse, liberalii stabilesc datele pentru convocarea unei ședințe de partid, astfel încât să se pună capăt tensiunii la nivel înalt din PNL.

“Ministerul spunea că nu e responsabilitatea lor. Eu vă spun că orice cetățean care e în afara granițelor, care are cetățenia română, este responsabilitatea ministerului și a țării sale. Dacă ar fi dat în Israel, în SUA, în Franța, Ministerul de Externe un astfel de comunicat, astăzi nu mai era în funcție nici ministrul, nici secretarul de stat, nici cei care au dat comunicatul, dar suntem în România. Eu vreau să aflu de ieri cine a dat acel comunicat prin care MAE se spală pe mâini cu privire la situația unor români. Nu ai voie să fac așa ceva”, a declarat Rareş Bogdan la Antena 3.

Și la ultima ședință PNL de la sfârșitul lunii aprilie a fost scandal, deoarece Rareş Bogdan dar și alți lideri din afara Guvernului au avut o mulţime de nemulţumiri legate de deciziile unor miniştri, de lipsa unor soluţii economice concrete pentru depăşirea blocajului actual şi de comunicarea publică a acestora.