30.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 20:55
No menu items!

PNL Iași îl vrea tot pe Ludovic Orban la șefia partidului. Anunțul a fost făcut de Costel Alexe, în prezent, cercetat pentru corupție

spot_img

Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a decis, cu unanimitate de voturi, să susţină la viitorul congres al Partidului Naţional Liberal candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat funcţia de președinte al partidului.

 

„Împreună cu membrii şi colegii mei din PNL Iaşi voi susţine candidatura lui Ludovic Orban pentru încă un mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Apreciez toate eforturile pe care le-a făcut în calitate de prim-ministru pentru a sprijini România în timpul crizei generate de pandemie şi totodată eforturile de a transforma PNL în principala opţiune de vot a românilor. Este o alegere asumată pe care am luat-o din respect pentru ieşeni, care au votat programul nostru de guvernare şi viziunea liberală pe care le-am construit şi împreună cu Ludovic Orban”, a declarat preşedintele PNL Iaşi, Costel Alexe, potrivit Agerpres.

Costel Alexe a mai spus că Ludovic Orban a fost premierul care a venit cel mai des în Moldova și și-a arătat deschiderea pentru „proiectele Moldovei”.

Pe lângă Iași și Organizațile județene PNL Vrancea și Maramureș și-au anunțat susținerea pentru Ludovic Orban la viitorul congres al partidului.