23.5 C
București
joi, 24 iunie 2021 - 9:37

Pleșoianu: SIE și SRI, în spatele tentativei de revocare în forță a lui Dragnea

spot_img

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a avut, joi, o reacție extrem de acidă după scandalul din Camera Deputaților, unde Opoziția a forțat revocarea lui Liviu Dragnea.

Liviu Pleșoianu a scris, joi, pe contul său de Facebook, că „platforma SRI și platforma SIE au lucrat la unison în Parlamentul României”.

Iată că, după ani și ani, cele două mari platforme ideologico-politice care păreau ireconciliabile au ajuns, “în An Cenetenar”, să atingă punctul de convergență: platforma SRI și platforma SIE. Ieri au lucrat la unison, în Parlamentul României, oamenii Insului Bizar și oamenii Finului Sistemului. Insul Bizar, adevărat ȘEF peste Partidul Non-Liberal, tocmai s-a afișat la Alba-Iulia cu toată conducerea SRI ținându-i spatele. Iar Finul Sistemului tocmai a anunțat public, nonșalant, că și-a (a)tras doi consilieri (care sunt, cum altfel, “pro-România”): Ioan Rus și Silviu Predoiu. Ioan Rus știm cine e și mai știm și că e nașul lui George Maior. George Maior știm cine e și mai știm că e nașul lui Ponta. Același lucru îl știm și despre Gabriel Oprea. Cât despre Silviu Predoiu, știm că a fost ȘEFUL SIE (militar) o eternitate și ceva…

Dacă, “în An Centenar”, SRI + SIE = LOVE măcar pentru o zi, se cheamă că ne-am vindecat de dezbinare?

Valeriu Motoc