17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 20:21
No menu items!

Plantele de apartament care îți aduc noroc și bani

spot_img

Mai multe plante pe care le creștem în apartament ne aduc bunăstare și noroc de bani, conform principiilor Feng Shui.

Arta orientală Feng Shui sprijină proiectele noastre cu energii pozitive, astfel ca planurile pe care ni le facem să atingă bunăstarea.

Bambus
Această plantă este cunoscută ca un magnet pentru bani. Și nu doar atât, oferă protecție și noroc, alungă spiritele rele și le aduce pe cele bune. Pus în casă, lângă birou, bambusul te ajută să-ți dezvolți ideile creative și astfel afacerea ta să prospere.

Busuiocul

Un ingredient folosit la gătit care, dacă îl avem în ghiveci, ca plantă de apartament, asigură prosperitatea în propriul cămin. Unde mai pui că se spune că este antidepresiv, antiseptic și, consumat în mâncare, este afrodisiac.

Iasomia

Iasomia atrage banii și dragostea în casa ta și stimulează visurile profetice. Cu alte cuvinte, dacă ai iasomie în apartament, vei visa ceea ce trebuie să faci ca să îți fie bine în viață.

Levănţică

Ține această plantă prin apropiere și vei avea o viață prosperă. Levănțica, potrivit principiilor Feng Shui, atrage prosperitatea, însă și calmează și te face să vezi lumea cu alți ochi, iar planurile de viitor le vei face cu mai multă creativitate.

Crizantema

Petalele ei numeroase sunt, potrivit artei Feng Shui, corespondentul bogăției. Culorile lor vesele sunt asociate cu optimismul și cu succesul, dar și cu energiile pozitive. Pune într-o vază crizanteme culese proaspăt și cu sigurantă acest gest îți va aduce bani.

unica.ro