-0.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 7:03
No menu items!

Petrecere în pandemie. Zeci de amenzi aplicate de polițiști într-un local din Centrul Vechi

spot_img

Aproape 40 de persoane au fost sancţionate de poliţişti, sâmbătă seara, la o petrecere privată organizată în incinta unui club din centrul vechi al Capitalei. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu suma de 5.000 de lei. Fiecare participant la petrecere a fost amendat cu suma de 500 lei.

“În data de 27 noiembrie, în jurul orei 23.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în incinta unei societăţi comerciale, din Sectorul 3, se afla în desfăşurare un eveniment privat.

În locaţie, poliţiştii Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienţi, dar şi angajaţi.

În urma verificărilor, s-a stabilit că o persoană nu poseda certificat verde, fiind sancţionată contravenţional”, a precizat, duminică, Poliţia Capitalei.

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu suma de 5.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea de petreceri private.

Totodată, au fost sancţionate contravenţional 38 de persoane participante la petrecere fiecare cu suma de 500 lei, conform Antena 3.