12.4 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 21:55

Panică în New York: 45.000 de americani au rămas fără curent electric. J. Lo a coborât de pe scenă în mijlocul spectacolului

spot_img

Pană masivă de curent în New York, peste 45.000 de persoane au rămas fără curent electric din cauza  unui incendiu la un transformator electric din cartierul Manhattan.

Circulaţia trenurilor de metrou s-a oprit în unele zone din cauza penei de curent, patru staţii fiind închise publicului din cauza penei de curent electric. Pompierii au intervenit pentru a scoate mai multe persoane care au rămas blocate în lifturi.

Autorităţile au recomandat locuitorilor să evite metroul în Manhattan.

Compania locală de electricitate a transmis că aproximativ 45.000 de persoane au fost afectate de lipsa alimentării cu energie electrică. Departamentul de Pompieri din New York a comunicat că echipajele au intervenit pentru a stinge un incendiu la un transformator electric de la intersecția dintre West 64th Street și West End Avenue.

Jennifer Lopez s-a văzut nevoită să anuleze concertul pe care îl prezenta în New York, la Madison Square Garden, imediat după ce a urcat pe scenă. “Mi-au spus să cobor de pe scenă”, a povestit J. Lo, celor care o urmăresc pe Twitter. “I was waiting there. Obviously all the power went out in the city and obviously here at Madison Square Garden”.

“Ni se cere să evacuăm, încet, cu calm”, a continuat cântăreața.

Mai multe producții de pe Broadway, între care se numără ”Harry Potter and the Cursed Child”, ”Frozen”, ”Moulin Rouge” și ”The Lion King”, au fost anulate sâmbătă noapte. Pana de curent din Manhattan a lăsat magazinele pe întuneric, s-au blocat lifturi și trenurile de metrou s-au oprit.

E. Stan