14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 3:20
No menu items!

Oreste Teodorescu, prins de polițiști drogat la volan (Antena 3)

spot_img

Oreste Teodorescu a fost prins drogat la volan de polițiști ai Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei. Pe numele lui Oreste a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Rezultatele analizelor de sânge de la Institutul Național de Medicină Legală sunt așteptate în aproximativ 60 de zile. Dezvăluirile au fost făcute, joi, în emisiunea „Decisiv” de la Antena 3, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel. 

Potrivit Antena 3, prezentatorul TV a fost oprit de polițiștii de la Rutieră, pe data de 2 noiembrie, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

Polițiștii i-au cerut lui Oreste să sufle în aparatul Drug Test, iar rezultatul ar fi fost unul pozitiv. Așa cum se întâmplă în aceste cazuri, prezentatorul de televiziune a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Pe numele lui Oreste Teodorescu a fost demarată o anchetă pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive care a fost deja înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Raluca Dan