18 C
București
marți, 28 mai 2024 - 23:23
No menu items!

Dacă suntem cuminți, Nicușor Dan ne face târg de Crăciun în Piața Universității

spot_img

Primarul general Nicușor Dan promite că va organiza un târg de Crăciun în Piața Universității, în condițiile în care contextul pandemic o va permite. Rata de vaccinare din Capitală este cea mai ridicată din țară. Întrebat când se va vaccina și el, primarul Capitalei a răspuns că o va face în scurt timp.

Primarul a subliniat că speră ca toate costurile PMB cu târgul de Crăciun să fie recuperate din închirierile acordate operatorilor economici.

„În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, Municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, care nu va costa Municipalitatea nimic. Toate costurile pe care Municipalitatea le plăteşte o să fie recuperate din închirieri. Şi suntem în discuţii pentru închirierea unui operator privat care să organizeze târgul de Crăciun”, a declarat, joi, Nicuşor Dan.

Edilul a mai anunțat că le-a propus membrilor Consiliului General o posibilă reducere a taxelor pentru ocuparea domeniului public, valabilă doar în acest an. Astfel, ar avea de câștigat și firmele prezente la târg, dar și primăria, care organizează închirierile.

Marilena Nedelcu