13.8 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 8:37

Orban răspunde acuzațiilor din PNL: “În nicio discuție el nu mi-a relatat asta despre viața lui”/ “Cea mai bună cale de a te elibera e să mărturiseşti”

spot_img

După ce tot mai mulți susținători ai lui Florin Cîțu l-au acuzat direct sau voalat pe Ludovic Orban de ieșirea în spațiul public a informației privind arestarea lui Florin Cîțu în America, Ludovic Orban a făcut o serie de declarații joi seara, la B1TV. Președintele PNL susține că nu a știut niciodată acest aspect despre viața premierului și spune că greșeala aparține lui Florin Cîțu că nu a făcut el publică întâmplarea de acum 21 de ani.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că se simte deranjat de atitudinea lui Florin Cîţu și spune că trebuia să iasă chiar el şi să vorbească despre episodul cu cele două zile de închisoare în Statele Unite. “Cea mai bună cale de a te elibera de astfel de lucruri e să mărturiseşti”, a spus Orban, joi seara, la B1 TV.

„Ce m-a deranjat la declaraţia domnului Cîţu a fost supărarea că a fost făcută publică informaţia. El ar fi trebuit să facă publică informaţia. trebuia să fie supărat pe el. El trebuia să informeze opinia publică (…) Cea mai bună cale de a te elibera de astfel de lucruri e să mărturiseşti. O astfel de informaţie, probabilitatea ei este uriaşă. După declaraţia premierului mi s-a spus să intru pe site-ul respectiv”, a declarat Orban.

„Mai e un alt lucru care mă deranjează, că anumiţi colegi ai mei care mă cunosc au început să arunce în spaţiul public că informaţia a fost făcută publică de mine. E o formă penibilă să-l faci vinovat pe preşedintele partidului. Mie nu mi-a comunicat în discuţiile personale acest episod”, a mai afirmat şeful PNL.

“În curând o sa îmi spună ca eu sunt de vina din cauza lui Cîțu ca a baut acum 20 de ani. Mie nu mi-a comunicat niciodată asta. Eu l-am susținut pe Cîțu lider grup Senat, lider grup economic PNL, la Finanțe, la Guvern, în nicio discuție el nu mi-a relatat asta despre viața lui”, a completat Orban.

Ludovic Orban a mai spus că mai are o supărare în ceea ce îl privește pe Florin Cîțu. Liderul PNL îl acuză pe premier că nu s-a ținut de cuvânt când i-a promis că nu va candida pentru șefia PNL.

“Eu am avut o intelegere cu Cîțu. O înțelgere legată de faptul că nu va candida și mă va sprijini pe mine la șefia PNL. Înainte de numire. Dacă nu și-o respectă, nu e om de cuvânt.

C.D.