Ofițer SRI, reținut de DIICOT pentru trafic de droguri

Un ofițer al Serviciului Român de Informații a fost reținut, vineri, de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Ciprian Sabin Mareș, maior în cadrul Serviciului Român de Informaţii – Direcția Judeţeană de Informaţii Arad și a unei alte persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată.

Potrivit DIICOT, în perioada 11 august – 16 august 2017, ofițerul a vândut în două rânduri, droguri de risc (100 grame cannabis), respectiv de mare risc (6 grame cocaină) fără drept, cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro (din care s-au remis 300 euro).

De asemenea, în seara zilei 17 august, ofițerul a vândut 100 grame cannabis, cu suma de 400 euro și 200 lei, dar a și deținut 250 grame de cannabis), fără drept și în scop de comercializare, în imobilul său d in Arad, fiind surprins cu ocazia realizării flagrantului și a percheziției domiciliare.

În cursul zilei de vineri, procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție au efectuat 4 percheziţii pe raza judeţului Arad, dintre care o percheziţie la sediul unei instituţii publice.

Cristi Ciupercă
Andrei Tudor

NICIUN COMENTARIU