17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 11:55
No menu items!

Cornel Gabriel Ciocoiu, eliberat din funcția de secretar de stat la MAI. Decizia premierului, publicată în Monitorul Oficial

spot_img

Cornel-Gabriel Ciocoiu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unei decizii a premierului publicată, vineri, în Monitorul Oficial. 

Pe 8 august, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat că „situaţia secretarului de stat (Ciocoiu – n.r.) ar trebui tratată separat, pentru că intră în categoria demnitarilor şi este numit”. 

„Fac precizarea şi evoc contextul în care a fost în poziţia de secretar de stat şi a revenit în această funcţie. Eu l-am propus în această funcţie pe un singur considerent – este un bun profesionist”, declara Carmen Dan.

Declarația ministrului venea în contextul în care presa publicase infomația că chestorul Cornel – Gabriel Ciocoiu s-a pensionat la 45 ani cu o pensie de 13.000 de lei pe lună şi ar fi fost reangajat pe postul de secretar de stat cu 8.000 de lei pe lună. 

R.D.