0.7 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 3:01
No menu items!

O polițistă de frontieră din Vaslui a sărit să-i bată pe colegii de la Rutieră, pentru că au oprit-o în trafic

spot_img

O polițistă de frontieră din Vaslui ar fi sărit la bătaie la colegii ei de la Poliția Rutieră, care au oprit-o în trafic și au constatat că nu avea nici asigurarea obligatorie la mașină, nici ITP-ul valabil.

Conform presei locale din Huși, incidentul ar fi avut loc joi, la un control de rutină al polițiștilor de la Rutieră. Mașina condusă de polițista de la Frontieră a fost oprită la filtru. 

Polițiștii au constatat că mașina condusă de colega lor din Vaslui nu avea asigurarea auto obligatorie, iar Inspecția Tehnică Periodică (ITP) nu mai era valabilă.

Mai mult, autoturismul prezenta mai multe defecțiuni vizibile, motiv pentru care polițiștii de la Rutieră au dispus imobilizarea vehiculului prin retragerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

Toate măsurile nu au fost deloc pe placul femeii, care ar fi început să-i înjure și să-i blesteme pe colegii ei de la Rutieră și pe inspectorii RAR. Ba chiar ar fi încercat să sară la bătaie. Șoferița s-a ales cu amendă.

E. Stan