15 C
București
marți, 28 mai 2024 - 7:01
No menu items!

O organizație a PNL cere scoaterea UDMR de la guvernare

spot_img

PNL Galați a adoptat o rezoluție, sâmbătă după-amiază, prin care cere scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Propunerea, votată de liderii organizației, a fost făcută de președintele filialei, George Stângă.

Potrivit unui comunicat al PNL Galați, rezoluția adoptată de Comitetul de Coordonare Județean se numește „Guvernare românească pentru români” și „sancționează acțiunile și atitudinea anti-românești de care au dat dovadă liderii UDMR”.

De altfel, PNL Galați a postat, sâmbătă seara, după reuniune, explicații pentru rezoluția adoptată împotriva UDMR.

George Stângă, președintele PNL Galați: „𝐏𝐍𝐋 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐞 𝐥𝐚 𝐆𝐚𝐥𝐚𝐭̗𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝𝐮𝐥 care 𝐫𝐚̆𝐬𝐩𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐠𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭̗𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐞 𝐭̗𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̗𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐞! (…) Dacă vrem să îi ajutăm pe gălățeni, atunci trebuie să luăm atitudine, să punem piciorul în prag și să ne luptăm pentru interesele lor. Alții se bat pentru putere, noi trebuie să ne batem pe mai departe pentru gălățeni.

În cadrul ședinței comitetului a fost adoptată și rezoluția pe care am propus-o pentru 𝐬𝐜𝐨𝐚𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐔𝐃𝐌𝐑 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐫𝐞.Acțiunile liderilor UDMR, dar și ale unor miniștri ai acestei formațiuni nu pot să rămână nesancționate. Nu putem să ne facem că nu vedem sfidarea pe care o afișează la adresa românilor”, a anunțat președintele PNL Galați pe Facebook.

Marilena Nedelcu