24.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 15:07

O infirmieră din Buzău, găsită moartă în mașină. Poliția a deschis o anchetă

spot_img

O femeie în vârstă de 40 de ani, infirmieră în cadrul secției ATI-COVID a Spitalului Județean de Urgență Buzău, a fost găsită decedată în mașina personală. Poliția a deschis o anchetă.

Femeia lucra ca infirmieră în cadrul secţiei Anti-Covid din Spitalul Judeţean Buzău şi era mama a trei copii. În urma unor certuri, aceasta ar fi plecat de la domiciliu cu maşina familiei, iar 24 de ore mai târziu soţul a mers la Poliţie pentru a reclama dispariţia sa.

“La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul marca BMW şi nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis”, se menţiona pe site-ul Poliţiei Române.

Duminică, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că pe o stradă din zona industrială a municipiului Buzău s-ar afla o maşină cu o persoană decedată înăuntru. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat maşina cu care femeia dispăruse de acasă, iar în interior, pe infirmiera de la SJU Buzău, decedată.

Din primele date, decesul pare să se fi  produs cu peste 24 de ore în urmă.

Trupul femeii a fost ridicat şi dus la morga SML Buzău în vederea efectuării necropsiei.