16.5 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 8:06
No menu items!

O fotografie postată pe Facebook le-a salvat viața

spot_img

Fotografia a primit peste 16.000 de like-uri și a fost redistribuită de peste 9.000 de ori pe rețeaua de socializare

catei_facebook

O fotografie cu două cățelușe care se „îmbrățișează” într-un adăpost pentru animale, cu câteva ore înainte de a fi eutanasiate, a primit peste 16.000 de like-uri și a fost redistribuită de peste 9.000 de ori pe Facebook. Poza a reușit, în același timp, să le salveze viețile cele două patrupede, transmite abcnews.com.

Campania declanșată pe Facebook pentru salvarea acestor cățelușe a dus la strângerea sumei de 3.400 de dolari, folosiți pentru tratarea lor.

„Le place să se joace împreună”, a declarat Karin Wallace, fondatoare a organizației „Angels Among Us Pet Rescue”, unde sunt găzduite în prezent cele două cățelușe.

Fotografia cu cele două cățelușe, Kala, în vârstă de opt luni din rasa old hound, și Keira, din rasa boxer cu vârsta de un an, a fost realizată pe 20 iulie, într-un adăpost dintr-o zonă rurală din statul Georgia, înainte de ca patrupedele să fie salvate de voluntarii societăților „Angels Among Us Pet Rescue” și „Etowah Valley Humane Society”.

În două ore și șase minute comunitatea celor care iubesc animalele s-a mobilizat și cele două cățelușe prietene au fost salvate.

mesaj postat pe Facebook

După ce fotografia cu Kala și Keira a fost postată pe Facebook, iubitorii de animale au dat peste 16.000 de like-uri și au redistribuit de peste 9.000 de ori fotografia cu cele două cățelușe, reușindu-se totodată strângerea sumei de 3.400 de dolari pentru medicația necesară acestora.

Un reprezentant al organizației „Angels Among Us Pet Rescue” a declarat pentru ABC News că voluntarii celor două organizații au luat cățelușele din adăpostul respectiv din Georgia cu aproape 12 ore înainte de a fi eutanasiate. Următorul pas pentru Kala și Keira este găsirea unui cămin permanent la o familie.

R.D.