15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 18:21
No menu items!

O țeavă de gaze s-a spart din nou la metroul Drumul Taberei

spot_img

metrou drumul taberei

Un nou incident a avut loc pe șantierul metroului din Drumul Taberei, unde o a doua ţeavă de gaze s-a spart. De data aceasta, evenimentul a avut loc la viitoarea stație de metrou Răzoare, circulația fiind închisă în zonă, între strada Locotenent Nicolae Găină şi Bulevardul Vasile Milea.

 

Din fericire, incidentul nu a avut drept urmare și un incendiu, așa cum s-a întâmplat pe 14 septembrie. Muncitorii care lucrează la metrou au anunţat scurgerea de gaze de la o conductă, astfel că zona a fost izolată şi circulaţia rutieră închisă. Pompierii au fost sesizaţi în jurul orei 12.15 şi a fost trimis un echipaj de intervenţie cu o autospecială.

În 14 septembrie un incendiu a izbucnit în zona staţiei Romancierilor, după ce o conductă de gaze a fost avariată. Incendiul a fost stins în jurul orei 21, zona fiind izolată şi pusă atunci sub supraveghere. Responsabilul tehnic de lucrările la metrou afirma că avaria care a dus la izbucnirea incendiului s-a produs după ce un utilaj a spart racordul unei conducte de gaze. Atunci, a fost vorba despre o eroare a mecanicului care executa lucrări la faţa locului cu un utilaj şi care a dislocat un racord la o conductă de gaze.

Lucrările sunt executate de firma Verta-Tel, care are toate avizele necesare.