11.6 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 23:21
No menu items!

Doi lideri PPDD s-au înscris în PSD

spot_img

Mihai Prunariu

Doi foști lideri locali ai PPDD s-au înscris în PSD. Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, i-a prezentat, marţi, pe cei doi, cărora li s-au alăturat trei membri ai filialei PP-DD Gorj.
Fostul preşedinte interimar al PPDD Gorj, Mihai Prunariu (foto), şi fostul preşedinte al PPDD Târgu-Jiu, Gheorghe Pecingină, s-au înscris în PSD alături de Lucian Boian, Cornel Dudea şi Constantin Căruntu.
Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a precizat că organizaţia pe care o conduce are uşile deschise pentru toţi cei care vor să devină membri şi i-a asigurat pe cei cinci care s-au alăturat formaţiunii că le va acorda tot sprijinul. „PSD este un partid cu uşile deschise pentru toţi cetăţenii din municipiul Târgu-Jiu, cât şi din judeţul Gorj care doresc să vină în cadrul organizaţiei noastre şi doresc să devină membri PSD. De-a lungul anilor am avut o relaţie de prietenie şi de colaborare foarte bună cu domnul Prunariu, nu mai vorbesc de domnul Pecingină, pentru că ani zile am colaborat cu tatăl dânsului la Grimex Târgu-Jiu. Eu sunt sigur că împreună vom face echipă”, a declarat Florin Cârciumaru.
Noii membri ai PSD Gorj au precizat că se vor implica activ în toate acţiunile partidului. „Vreau să îi mulţumesc domnului preşedinte Cârciumaru, conducerii PSD-ului şi tuturor membrilor de partid pentru deschiderea de care au dat dovadă, pentru provocarea pe care ne-au făcut-o de a ne înscrie în rândurile PSD-ului şi să-i asigurăm de toată activitatea, munca noastră şi de corectitudinea pe care am manifestat-o şi atunci când am fost adversari politici. Doresc să facem echipă foarte bună, ne vom implica activ în campania electorală şi sper ca aportul nostru să se vadă în campania pentru alegerile parlamentare”, a spus Mihai Prunariu. „Suntem onoraţi şi în acelaşi timp obligaţi să demonstrăm că ceea ce s-a spus astăzi despre noi nu este o întâmplare şi nu sunt vorbe de curtoazie şi vom demonstra în următoarele bătălii politice care vor avea loc atât la nivelul judeţului, cât şi la nivel naţional”’, a adăugat Gheorghe Pecingină.

FOTO sportingorj.ro