13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 4:51
No menu items!

Noul crossover Renault Kadjar, disponibil în România. Galerie foto

spot_img

 renault sediu

Producătorul francez Renault a anunțat lansarea la vânzare, în România, a modelului crossover Kadjar, construit pe o platformă comună a celor Alianței Renault-Nissan.

”Cu noul Renault Kadjar, Renault continuă explorarea unui nou segment de piață (C), marcat deun ritm de creștere accelerat în ultimii ani și își completează gama de crossoverealături de Captur (segment B) și Koleos (segment D)”, potrivit unui comunicat al companiei.

În 2014, Captur a a fost lider de vânzări în segmentul B în Europa, cu peste 178.000 de unități vândute.

Creată în 1999, Alianța strategică Renault-Nissan a vândut 8,4 de milioane de vehicule în aproape 200 de țări în 2014.

Noul crossover Renault Kadjar este disponibil cu tracțiune 4×4 sau 4×2. Transmisia integrală oferă trei moduri de utilizare – Auto, LOCK și 2WD. În versiunea 4×2, Kadjar poate fi prevăzut în opțiune cu sistemul ExtendedGrip, ce sporește aderența la drum în condiții dificile.

Noul crossover dispune de cameră video spate pentru deplasarea în marșarier și de sistem de asistență la efectuarea parcărilor.

Trei niveluri de echipare:

Primul nivel al gamei, LIFE: climatizare manuală,  tempomat-limitator de viteză, radio CD MP3 Bluetooth. Din punct de vedere estetic, versiunea LIFE este echipată cu jante de aliaj de 17’’, geamuri laterale cu contur cromat.

Al doilea nivel de echipare,  ZEN,  propune echipamente complementare cum ar fi: senzori de parcare față-spate, climatizare automată cu reglare bi-zonă, senzor de lumină și ploaie, card acces demaraj cu funcția ”mâini libere”.

Vârf de gamă, versiunea INTENS – jante de aliaj de 19’’, faruri Full Led Pure Vision, alertă la depășirea benzii de rulare, cameră video, sistem complet de senzori (inclusiv laterali) și funcția de asistență la parcare -Easy Park, sistem de recunoaștere automată  a semnelor de circulație cu alertă de depășire a vitezei limită, tapițerie mixtă piele ecologică/textil, geamuri spate și lunetă cu tentă de culoare închisă, inserții praguri crom satinat. Versiunea INTENS este de asemenea echipată cu noul sistem multimedia Renault R-Link 2.

Renault Kadjar propune trei motorizări – Energy dCi 110, Energy dCi 130 și Energy TCe 130. Prețurile pentru Renault Kadjar pornesc de la 18.200 € pentru versiunea Life Energy TCe 130.