16.3 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 2:46
No menu items!

Nicu Alifantis FaceCarte de pe Facebook. Dublă lansare pentru „trubadur”

spot_img

Celebrul artist Nicu Alifantis lansează, pe 7 martie, un album de cântece de iubire, dar și o carte intitulată sugestiv FaceCarte, o carte de poeme, portrete, și povestiri.

Nicu Alifantis spune despre cartea sa că este „un fel de jurnal al ultimilor cinci ani, în care s-au așezat trăiri, emoții sentimente, gânduri, neliniști, bucurii, creionate atât cât m-am priceput”, dacă nu cu dibăcie, sigur cu sinceritate. „Lansate în spațiul public prin intermediul acestui fascinant instrument de socializare care este facebook-ul, m-am lăsat uneori dezbrăcat de hainele artistului, în altele de cele ale omului, atât cât am considerat că merită să vă trezească interesul sau curiozitatea”, spune Alifantis.

FaceCarte s-a născut în urma unei selecții a postărilor pe care artistul le-a făcut în ultimii cinci ani pe pagina sa de facebook facebook.com/AlifantisOficial.

Mulți prieteni m-au încurajat în toată această joacă. Scrie, fii activ, postează! Auzeam mereu aceste îndemnuri, iar eu, culmea, le-am luat în serios. O fi fost bine, o fi fost rău, habar n-am, dar, recunosc, m-am prins în hora asta. Comunicare zilnică cu voi a fost un extraordinar exercițiu al minții, al spiritului iar pentru faptul că m-ați încurajat, mi-ați dat ghes, m-ați îmboldit să comunic cu domniile voastre, vă merci frumos, sau cum zice francezu’, „chapeau!

Nicu Alifantis

alifantis_facecarte

FaceCarte conține, în cele 260 de pagini, 68 de poeme, 43 portrete, 56 povești și 46 de întâmplări dintr-un jurnal, și poate fi achiziționată în rețelele Cărturești, Humanitas, Librarium, Librărie Net, Elefant.

Lansarea cărții și a albumului cu cântece de iubire „Madame, Mon Amour” va avea loc, luni, 7 martie.

alifantis_album

Olimpia Diaconiuc