8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 9:26

Nepotul lui Marin Preda incendiază Sibiul

spot_img

Sibiul găzduiește în 16 și 19 octombrie două evenimente de sporturi de contact la care vor lua parte sportivi din 14 țări de pe trei continente. Luptătorul român Marius Tiță, nepotul celebrului scriitor Marin Preda, intră în ring pentru a se bate cu olandezul Albert Kraus, de la care trebuie să-și ia revanșa.

Marius Tiță intră în ring, în 16 octombrie, pentru a lupta cu celebrul campion SuperPro, Albert Kraus. Meciul de kickboxing se va desfășura în Sala Transilvania.

Vor mai lupta, printre alții, într-un eveniment alcătuit din 11 meciuri, Sebastian Ciobanu alias „Fiul lui Dracula”, clujeanul Dorin Stan, brazilianul Jhonata Diniz și boxerul craiovean Sorin „Pantera” Tănăsie, care își va face debutul în ringul de kickboxing. Show-ul va fi transmis pe Sport.ro și Eurosport, precum și pe numeroase televiziuni din România și Europa.

Tita_Kraus

Campionul mondial Rico Verhoeven intră în cușcă pe 19 octombrie, într-un meci de Mixt Martial Arts (MMA). Gala Real Extreme Fighting 20 se va desfășura tot în Sala Transilvania. În fața publicului sibian va debuta în MMA cel mai valoros kickboxer al lumii, olandezul Rico Verhoeven, campionul en titre al promoției Glory. Deși unii dintre principalii săi rivali au fost românii Daniel Ghiță și Benjamin Adegbuyi, Rico Verhoeven se simte excelent în România, unde a venit în mod repetat încă din 2006 și datorită colaborării foarte bune cu SuperPro Team.

Nu vor lipsi din cușcă Ionuț „Pitbull” Atodiresei, Tolea Ciumac și Ioan „Gerula” Vrânceanu. Gala de MMA RXF 20 va avea în total 10 meciuri care vor fi televizate în direct de Sport.ro. Ambele evenimente de la Sibiu sunt organizate de RXF Promotion, în colaborare cu SuperPro Team.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și în Sibiu la următoarele locații: Shopping City Sibiu, Centrul Aria, Play Off, MAI Lounge, Supporter, Pub Arena.