8.3 C
București
joi, 18 aprilie 2024 - 8:09
No menu items!

Nazare: PNL București sprijină cetățenii prejudiciați de RADET

spot_img

Filialele PNL din București oferă asistență juridică tututor asociațiilor de proprietari care au fost prejudiciate de lipsa agentului termic în această iarnă.

Prim-vicepreședintele PNL București, Alexandru Nazare, a anunțat că proprietarii pot cere RADET despăgubiri pentru deficiențele privind furnizarea agentului termic.

„Bucureştenii care au tremurat de frig în perioada sărbătorilor de iarnă din cauza incompetenţei RADET au dreptul conform legii să ceară despăgubiri sub formă de reducere a facturii cu valoarea energiei termice nefurnizate. Filialele PNL din Bucureşti oferă asistenţă juridică asociaţiilor de proprietari pentru a depune aceste solicitări la RADET în timp util. 
Reiterez pe cesta cale solicitarea noastră adresată primarului Firea de a prezenta urgent un plan de reparaţii pentru reţea şi stadiul proiectelor pe fonduri europene de care poate beneficia regia. 
Pentru modul defectuos în care a gestionat situaţia avariilor administratorul RADET Alexandru Burghiu trebuie să îşi prezinte urgent demisia!”, a declarat Alexandru Nazare.

Valeriu Motoc