12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 7:22
No menu items!

Ministrul Muncii, mesaj de 1 Mai: ”Asistăm cu toții la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi și de vieți”

spot_img

Ministrul Muncii, Marius Budăi a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia zilei de 1 Mai, marcată în acest an, de efectele războiului din Ucraina. „Asistăm cu toții la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi și de vieți,” a transmis Marius Budăi într-un mesaj postat pe contul de Facebook.

„Dacă în ultimii doi ani Ziua Internațională a Muncii a fost umbrită de restricțiile dure impuse din cauza pandemiei de Covid-19, în acest an, deși avem libertatea de a fi împreună, resimțim efectele războiului.

Asistăm cu toții la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi și de vieți. La fel ca și criza generată de pandemie, criza din piața muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic în persoanele cele mai vulnerabile”, spune Marius Budăi.

„Trebuie să fim solidari și să rămânem centrați pe nevoile oamenilor afectați cel mai puternic de efectele pandemiei ori ale războiului”, a mai transmis acesta.

„La mulți ani tuturor celor care muncesc și mă înclin în fața tuturor celor care au fost în prima linie pentru a-și ajuta semenii afectați de pandemie, iar acum își fac cu devotament meseriile și vin în sprijinul celor care fug din calea războiului”, a scris ministrul Muncii.